Senior Technisch Specialist

Warmte, koude, vocht, droogte, alles draait bij ons om het binnenklimaat. Bij problemen die direct in verband gebracht worden met het binnenklimaat denk je direct aan Klimarent. Wij zijn dé specialist in het oplossen van deze specifieke klimaatproblemen. Met een hecht team van circa 25 specialisten maken wij iedere dag weer onze relaties blij.

De functie:

Operationeel: Vanuit ons kantoor in Oudewater werk je geheel zelfstandig in het veld. Door je natuurlijk overwicht en je allround technische kennis, word je al snel de vraagbaak voor alle technische problemen die je collega monteurs in het veld tegenkomen. Tevens begeleid je de schoolverlaters tijdens het werk en leert hen het vak op zowel verwarmings-, koeltechnisch-, hydraulisch-, motorisch- maar ook elektrotechnisch vlak.

Organisatorisch: Het ligt in de lijn van je carrière om over circa een jaar een stap te maken richting een meer indirecte functie. Je maakt onderhoudsplannen voor alle rental equipment (koeling/ventilatie/verwarming/droging). Denk daarbij aan: Hoe ga je dit aanpakken? Wat zijn aandachtspunten? Hoe bewaak je de voortgang van de uitvoering? Je brengt het kennisniveau in kaart en het daarbij behorende opleidingstraject van alle directe medewerkers. Na de inwerkperiode ga je gedurende het eerst jaar bovenstaand spelenderwijs inventariseren en nadenken over onze verbeterprocessen.

Kortom, een baan met potentie! En nog leuker: Altijd een tevreden klant!

Om voor deze functie in aanmerking te komen vragen wij het volgende:

• Je beschikt over een technische opleiding (elektrotechnisch, CV & installatietechnisch), met relevante aanvullende specifieke cursussen zoals bijv. koeltechniek of meet- en regeltechniek en de papieren zoals VCA en veilig werken en/of technische bedrijfskunde en je hebt werkervaring genoten in de techniek.
• Je hebt goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk i.v.m. de veelvuldige contacten met klanten.
• Je hebt ervaring met storing zoeken, oplossen, analyseren en administratief documenteren.
• Je hebt al enige leidinggevende ervaring opgedaan.
• Je hebt ervaring met of interesse in automatiseringssystemen.
• Je vindt het leuk om kennis over te dragen en zelf iedere dag weer bij te leren.
• Je hebt zin in een uitdaging.
• Je bent toe aan een stap in je carrière.

Uw sollicitatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld, in overeenstemming met de wet op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer.

Fout: Contact formulier niet gevonden.