Application engineer (inside sales engineer)

Houd je van adviseren en dat bij de marktleider op het gebied van hightech airconditioning, verwarming en koelsystemen voor zakelijk gebruik? Dan is deze vacature iets voor jou, lees snel verder! Wij zijn opzoek naar een application engineer.

Als application engineer ondersteun je de HVAC- sales activiteiten binnen Carrier Nederland en draag je zorg voor een goedlopende backoffice voor sales gerelateerde zaken. Je vertolkt de sleutelrol tussen de verkoopmedewerkers en klanten.

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

 1. Je biedt technische en commerciële ondersteuning aan de accountmanagers en klanten vanuit jouw rol in de binnendienst.
 2. Je bent het aanspreekpunt voor zowel klanten, relaties, verkoop buitendienst en andere afdelingen intern.
 3. Je zorgt voor een correcte afhandeling van offertes, verwerkt de binnenkomende aanvragen en de documentatie hiervan. Je geeft ondersteuning bij orderverwerking.
 4. Je behandelt de dossiers van bestaande en potentiële klanten.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een technische achtergrond, aangevuld met commerciële ervaring of affiniteit
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.
 • Je bent communicatief vaardig, hebt een sterk luisterend vermogen, bent technisch onderlegd en bent creatief in het bedenken van oplossingen.

Wat bieden we jou?

 • Een uitdagende zelfstandige functie binnen een dynamisch team.
 • Op fulltime basis 26 vakantiedagen, 6,5 ADV dagen en 4 roostervrije dagen.
 • Om je werk goed uit te kunnen voeren, krijg je de beschikking over een laptop.
 • We kennen een goede pensioenregeling en diverse regelingen zoals een riant sportbudget, fietsregeling, reiskostenvergoeding, etc.
 • De mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken. Je krijgt daarbij de beschikking over een volledig ingerichte thuiswerkplek.

Gun jezelf een mooie uitdagende baan en kom het team versterken als application engineer (inside sales engineer). Switch dus snel naar het echte werk!

Heb je op voorhand nog vragen, neem dan gerust contact op via onze website. Wij staan voor je klaar.

Uw sollicitatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld, in overeenstemming met de wet op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer.

  Contactvoorkeur

  Telefoon

  Whatsapp

  E-mailadres

  CV bijvoegen

  Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden*