Operationeel Medewerker

Hou je ervan om je handen uit de mouwen te steken en ben je gek van techniek? Lees nu verder! Klimarent helpt jaarlijks honderden klanten bij het oplossen van tijdelijke klimaatproblemen. Zo zorgt de organisatie voor de juiste oplossing op het juiste moment met verhuur, plaatsing, installatie en onderhoud van klimaatsystemen. En voor de plaatsing zijn wij opzoek naar twee gemotiveerde operationeel medewerkers!

Een dag als operationeel medewerker

Je komt binnen op de zaak, pakt een lekker bakje koffie en kijkt uit naar hoe je dag er vandaag weer uit gaat zien. Als operationeel medewerker is geen enkele dag hetzelfde. Je doet je jas uit en klimt achter de computer, even nog de servicebonnen en verrichte werkzaamheden invullen. De telefoon gaat over, er is een storing aan een dieselkachel in België die met spoed verholpen moet worden. Jij als operationeel medewerker springt in de bus en eenmaal aangekomen heb je het probleem snel weer verholpen. De telefoon gaat weer over, een klant in Groningen wil graag een koeler geïnstalleerd hebben, je staat de klant vriendelijk te woord en gaat weer onderweg. Zo al twee keer goede service verricht, vergeet je niet de servicebonnen, gemaakte uren en verrichte werkzaamheden in te vullen? Uiteindelijk kom je weer aan op de werkplaats en je ziet dat een aantal machines onderhoud nodig hebben en getest moeten worden. Je gaat ermee aan de slag. Aan het einde van de dag zet je de gereedschappen en materialen weer op de goede plek. Bij het lopen naar je bus blik je terug naar deze hectische dag en denkt wat is het toch leuk om operationeel medewerker te zijn, echt geen enkele dag is hetzelfde.

Wie zoeken wij?

• Je hebt MBO werk- en denkniveau
• Je beschikt over kennis van veiligheidseisen op locatie van de klant
• Je hebt ervaring met het monteren en demonteren van onderdelen
• Je vindt het niet erg om veel te tillen
• Je beschikt over goede kennis van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Wat bieden wij jou?

• Een uitdagende zelfstandige functie binnen een dynamisch team.
• Op fulltime basis 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen.
• De juiste middelen om je werk goed uit te kunnen voeren, zoals bijvoorbeeld een servicebus om bij de klanten te komen.
• We kennen een goede pensioenregeling en daarnaast diverse andere regelingen, zoals bijvoorbeeld een riant sportbudget en een fietsregeling.

Gun jezelf een mooie uitdagende baan en treedt toe tot ons team van operationeel medewerkers. Switch dus snel naar het echte werk!

Uw sollicitatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld, in overeenstemming met de wet op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer.

  Contactvoorkeur

  Telefoon
  Whatsapp
  E-mailadres

  CV bijvoegen

  Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden*