Stagiair Marketing en Communicatie

Ben je nu al gek van marketing en wil je stagelopen bij één van de grootste verhuurmaatschappijen van Europa op het gebied van geavanceerde verwarmings-, airconditioning- en koeloplossingen? Zit je daarbij ook nog eens vol met goede ideeën? Dan zoeken wij jou. Lees snel verder!

Klimarent, voor al haar klanten de rots in de branding. Is het te warm, leveren wij binnen circa 4 uur een airco; Te koud: in no time staat er een heater; Te nat: al snel staat er een ontvochtiger; Te droog: na een belletje is een bevochtiger onderweg. Oftewel: service en snelheid is ons motto! Het leuke bij Klimarent is dat je nooit weet hoe je dag eruit gaat zien. Wij maken dagelijks onze klanten blij door het plaatsen van klimaatoplossingen op maat. In Oudewater is een gemoedelijk kantoor met erachter een grote werkplaats. Dit is de uitvalsbasis waar men zich thuis voelt. Korte communicatielijnen bevorderen de gezellige bedrijvigheid. “Never a dull moment!”

Klimarent is onderdeel van Climate & Controls Benelux B.V. een snelgroeiend en internationaal bedrijf! Samen met ons moederbedrijf, Carrier, zijn wij wereldwijd de nummer 1 in de airconditioning industrie. Ruim 100 jaar geleden waren wij de eerste die een airconditioningsysteem uitvonden en sindsdien hebben wij onze positie op de markt met succes uitgebouwd. Klimarent is de verhuurtak en helpt klanten met het oplossen van tijdelijke klimaatproblemen. Zo zorgt de organisatie voor de juiste oplossing op het juiste moment met advies, verhuur, plaatsing, installatie en onderhoud van klimaatsystemen.

Wat ga je doen?

Als Stagiair Marketing en Communicaties bij Klimarent ben je een volwaardig lid van de organisatie en ga je aan de slag met diverse marketingtaken. Werken aan de nieuwe look & feel van de brochure, website en communicatiesjablonen zijn een greep uit de taken die we voor jou in gedachten hebben. Daarnaast kijk je mee met hoe de afdeling verkoop binnendienst in zijn totaliteit functioneert binnen onze organisatie. Je werkt mee aan de uitvoering van de sales & marketing plannen, het maken van markt- en concurrentie analyses en we willen graag jou input voor de optimalisatie van onze digital channels. Uiteraard heb je de mogelijkheid en vrijheid om je te focussen op een specifieke opdracht conform de richtlijnen vanuit school. We staan open voor ideeën en stellen graag samen met jou de concrete opdracht vast.

Wie ben jij?

 • Je volgt een opleiding op HBO-niveau in de richting van Marketing/Communicatie/Media/of Commerciële Economie
 • Handig met computers en Social Media
 • Je bent enthousiast, pro actief, creatief en communicatief sterk
 • Je bent leergierig en maakt je snel taken eigen
 • Je hebt oog voor design en vormgeving
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende en afwisselende stageplaats, vanaf september tot maart, bij een erkend leerbedrijf in Oudewater voor 36-40 uur per week.
 • Samenwerken met een leuke groep collega’s
 • De mogelijkheid tot gedeeltelijk thuiswerken
 • Een stagevergoeding van € 400 bruto per maand op fulltime basis eventueel aangevuld met een reiskostenvergoeding afhankelijk van de reisafstand.

Ben jij enthousiast?

Stuur dan je motivatiebrief en CV naar Jori Beukman (jori.beukman@carrier.com).

Wellicht zien wij elkaar binnenkort voor een gesprek en kan jij jouw kennis en frisse blik toepassen in onze organisatie! We kijken uit naar je komst.

  Contactvoorkeur

  Telefoon

  Whatsapp

  E-mailadres

  CV bijvoegen

  Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden*