Teamleader Service Operations

Houd je ervan om als een spin in het web te functioneren? En dat bij de marktleider op gebied van hightech airconditioning, verwarming en koelsystemen voor zakelijk gebruik? Lees dan verder.

Wegens (vroeg)pensioen komt er een interessante werkplek vrij bij onze afdeling Service Operations. We zijn op zoek naar een Teamleader Service Operations.

De teamleader Service operations is verantwoordelijk voor het -in kwalitatieve en kwantitatieve zin – optimaal afhandelen van alle opdrachten binnen de toegewezen regio hierbij rekening houdend met het toegewezen budget, marges en de customer relations. De naleving van de veiligheidsvoorschriften zijn zeer belangrijk. Deze functie rapporteert aan de Director Service.

Om voor deze functie in aanmerking te komen vragen wij het volgende:

Een greep uit jouw belangrijkste verantwoordelijkheden en bevoegdheden:
• Het opstellen van het afdelingsplan (P&L) in overleg met collega team leaders en de Director Service.
• Het geven van leiding aan ongeveer 20 medewerkers waartoe het coachen van hen behoort en het zorgdragen voor een optimale bezetting van de afdeling. Je zorgt samen met het team voor SMART-doelstellingen voor alle Service werkzaamheden en functies. Jij bespreekt deze doelstellingen met jouw leidinggevende en direct rapporterende, en vervolgens beoordeel jij jouw direct rapporterende aan de hand van die doelstellingen.
• Behalen van een hoge klanttevredenheid en goede customer relations.
• Het realiseren van afgesproken en opgelegde targets op het gebied van omzetten en marges binnen maand, kwartaal en jaar plannen.
• Het realiseren van optimale bedrijfsprocessen en administratieve procedures in de regio in overleg met collega team leaders.
• Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat al jouw medewerkers, binnen- en buitendienst, alle trainingen rondom Carrier Excellence, ethics en EH&S volgen en naleven.
• Voorkomen van serieus letsel en omgevingsincidenten door miscommunicatie. Implementeren van controles op activiteiten met een hoog risico. Behalen van een 0% score.
• Naleven van de EH&S trainingen en het instrueren aan de klanten. Bereiken van de bedrijfsdoelstellingen op het gebied van EH&S.

Wat vragen we van jou?

Opleiding op HBO niveau bij voorkeur technisch (WTB, Electro) en HBO werk- en denkniveau. Minimaal 5 jaren ervaring in een leidinggevende functie, bijvoorbeeld bij een technische dienstverlener, installatiebedrijf of maintenance organisatie. Kennis van de HVAC/installatie markt is duidelijk een pré. Kennis van de moderne IT applicaties zoals MS-Office, SAP, SalesForce and ServiceMAX. In bezit van minimaal VCA diploma voor leidinggevenden. Sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden t.b.v. behalen targets, instrueren en overtuigen. Kennis van de Engelse taal, goed ontwikkelde sociale vaardigheden en ervaring in het aansturen van operationele/service medewerkers.

Als dit (bijna) allemaal bij jou past, solliciteer dan meteen voor een super baan en SWITCH ON! Heb je op voorhand nog vragen, neem dan gerust contact op via onze website. We staan voor je klaar!

Uw sollicitatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld, in overeenstemming met de wet op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer.

Fout: Contact formulier niet gevonden.