Apprenticeship Commercieel Medewerker Binnendienst

Studeren en toch geld verdienen? Bij Carrier kan je werken en studeren prima combineren! Voor onze afdeling Sales in Utrecht zoeken wij een:

De functie:

Naast je HBO deeltijdstudie ben je vanuit de binnendienst actief in de verkoop van Carrier apparatuur. Je onderhoudt intensief contact met klanten en prospects, brengt hun behoeften in kaart, beantwoordt hun vragen, stelt offertes op, onderhandelt over de prijs en realiseert de verkoop. Je draagt zorg voor de follow up naar de klant en de verantwoordelijke Projectleider(s). Je leert commerciële kansen te herkennen maar ook te creëren en deze te benutten, maar ook knelpunten te behandelen. Hierdoor weet je na verloop van tijd verbeterpunten aan te dragen en steeds meer je toegevoegde waarde te laten zien.

• Je werkt op de afdeling Sales op ons kantoor in Utrecht, in nauwe samenwerking met je collega`s van afdeling Sales en onze Sales & Account Managers.
• Je analyseert binnenkomende aanvragen en werkt in overleg met de Sales Engineer offertes uit.
• Je geeft telefonisch en per email technische ondersteuning aan klanten, buitendienst technici en collega`s van afdeling verkoop op het gebied van Carrier apparatuur.

Om voor deze functie in aanmerking te komen vragen wij het volgende:

• Je hebt een afgeronde technische of commerciële MBO 4 opleiding of je wilt je HBO studie omzetten naar een deeltijdstudie en je bezit over een stevige dosis ambitie om door te leren en groeien.
• Je hebt een commerciële drive.
• Je hebt goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk i.v.m. de veelvuldige contacten.
• Je hebt interesse in techniek en beschikt over een gestructureerde, systematische aanpak.

Ben jij nog lang niet uitgeleerd, reageer dan meteen naar deze educatieve baan en switch on!

Uw sollicitatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld, in overeenstemming met de wet op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer.

Contactvoorkeur

Telefoon
Whatsapp
E-mailadres

CV bijvoegen

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden*