Junior Medewerker Binnendienst

Net je MBO opleiding techniek afgerond en een paar jaar ervaring op de binnendienst? Wij, van de afdeling Sales, willen met je samenwerken! Wij leren je hoe jij je commerciële vaardigheden verder kan ontwikkelen en middels interne opleidingen kom je alles te weten over onze mooie apparatuur! Dit uiteraard met als doel om een zelfstandig lid van ons succesvolle Sales team te worden. Als junior medewerker start je met de toepassing van de wat eenvoudiger apparatuur.

De functie:

Na een gedegen inwerkperiode ga je zelfstandig aan de slag. Je onderhoudt intensief contact met klanten en prospects, brengt hun behoeften in kaart, beantwoordt hun vragen, stelt offertes op, onderhandelt over de prijs en realiseert de verkoop. Je draagt zorg voor de follow up naar de klant en de verantwoordelijke Projectleider(s). Je leidinggevende gaat je leren om commerciële kansen te herkennen, deze te creëren en zoveel mogelijk te benutten. Ook eventuele knelpunten maak je bespreekbaar en buig je om naar kansen. Hierdoor weet je, na een gedegen inwerkperiode, verbeterpunten aan te dragen om steeds meer je toegevoegde waarde te laten zien binnen het team.

• Je werkt op de afdeling Sales op ons kantoor in Utrecht, in nauwe samenwerking met je collega`s van afdeling Sales en onze Sales & Accountmanagers van zowel grote als kleine Carrier apparatuur welke toegepast worden in zowel utiliteitsbouw als industriële projecten.
• Je analyseert binnenkomende aanvragen en werkt in overleg met de Sales Engineer offertes uit. Afhankelijk van de senioriteit werk je steeds zelfstandiger.
• Je geeft telefonisch en per email technische ondersteuning aan klanten, buitendienst technici en collega`s van afdeling verkoop op het gebied van Carrier apparatuur.

Om voor deze functie(s) in aanmerking te komen vragen wij het volgende:

• Je hebt een afgeronde technische MBO opleiding. Bij voorkeur 1 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie binnen de installatiebranche of koeltechniek.
• Je hebt een commerciële drive en bent resultaatgericht.
• Je hebt goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk i.v.m. de veelvuldige contacten.
• Je beschikt over een gestructureerde, systematische aanpak en bent handig met diverse automatiseringssystemen.
• Je bent leergierig en ambitieus.

Ben jij die jonge enthousiasteling die wil werken bij de marktleider binnen de airconditioningbranche? Carrier biedt jou voldoende toekomstperspectief. Wees welkom en switch on!

Uw sollicitatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld, in overeenstemming met de wet op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer.

Contactvoorkeur

Telefoon
Whatsapp
E-mailadres

CV bijvoegen

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden*