Monitoring & Support engineer

Wil je volop met techniek bezig zijn zonder vuile handen?

De functie:

Als Monitoring & Support engineer ben je een technische vraagbaak voor collega`s en klanten en verantwoordelijk voor de afstandsmonitoring van koel- en verwarmingsinstallaties via ons monitoringsysteem.

Voor de monitoring maken we gebruik van onze geavanceerde WebCTRL en i-Vu beheersystemen waarmee we met behulp van Webbrowsers de installaties wereldwijd op afstand kunnen controleren.

• Je werkt op de afdeling Controls op ons kantoor in Utrecht, in nauwe samenwerking met je collega`s van afdeling Controls en onze buitendienst technici.
• Je analyseert binnenkomende alarmmeldingen en geeft de alarmen inclusief een advies over de oorzaak en oplossing door aan de klant of de service planning.
• Je geeft telefonisch en per email technische ondersteuning aan klanten, buitendienst technici en collega`s van afdeling verkoop op het gebied van de regeltechniek van Carrier apparatuur.
• Je verzorgt de opzet en configuratie van periodieke monitoringrapportages aan onze klanten.
• Je verzorgt documentatie, handleidingen en instructies voor technici en klanten m.b.t. de regelsystemen en de monitoring.

Kortom: een zelfstandige baan die technisch heel veel uitdaging biedt!

Om voor deze functie in aanmerking te komen vragen wij het volgende:

• Je beschikt over een technische opleiding (elektrotechnisch, installatietechnisch of mechatronica), met relevante aanvullende opleidingen zoals bijv. koeltechniek of Meet- en Regeltechniek.
• Je hebt ervaring met of interesse in automatiseringssystemen.
• Je hebt goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk i.v.m. de veelvuldige contacten.

Als dit allemaal bij jou past, reageer dan meteen naar deze super baan en switch on!

Uw sollicitatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld, in overeenstemming met de wet op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer.

Contactvoorkeur

Telefoon
Whatsapp
E-mailadres

CV bijvoegen

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden*