Leerling (Service) Monteur / Operationeel Medewerker

Standplaats Oudewater

SCHOOLVERLATERS MET RIJBEWIJS B OPGELET! Wij hebben een leuke baan voor jou!

De functie:

Iedere ochtend start je vanuit ons pand in Oudewater met je werkzaamheden. De ene keer werk je in de werkplaats mee met allerlei hand en spandiensten en leer je zo al onze verschillende machines kennen, de andere keer mag je met een ervaren servicemonteur meehelpen bij het plaatsen van onze Klimarent apparatuur door geheel het land. Onze apparatuur is onder andere airconditioning, verwarming-, droging- en bevochtigingsapparatuur. Dus breed in de techniek! In het begin word je iedere dag begeleid en leer je steeds meer de ins en outs van alle apparatuur. Het ligt in de bedoeling om je middels interne en externe opleidingen verder te scholen tot allround servicemonteur!

Kortom: Wil je al geld verdienend verder leren in de techniek dan hebben wij een leuke werkplek voor je!

Om voor deze functie in aanmerking te komen vragen wij het volgende:

• Je beschikt over een basis technische opleiding (elektrotechniek, mechatronica, installatietechniek, werktuigbouw of koeltechniek).
• Rijbewijs B.

Geplande studies:

• VCA vol.
• F-gassen diploma.
• Elektrisch schakelen.

Als dit (bijna) allemaal bij jou past en je hebt zin om gevarieerd aan het werk te gaan, reageer dan meteen naar deze leerzame baan en switch on!

Uw sollicitatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld, in overeenstemming met de wet op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer.

Fout: Contact formulier niet gevonden.