Servicetechnicus koeltechniek en warmtepompen

Zuiderlingen opgelet! Bij CIAT hoef je als servicetechnicus geen keuze te maken tussen koeltechniek, luchtbehandeling of warmtepompen. Deze functie heeft alle techniek in zich.

De functie:

Als Servicemonteur ben je verantwoordelijk voor het in bedrijf stellen van onze koelmachines en warmtepompen bij onze klanten. Daarnaast bied je ondersteuning aan installateurs bij inspecties, storingen en reparaties van systemen conform de hiervoor geldende richtlijnen en wettelijke voorschriften. Vanzelfsprekend zorg je hierbij voor schriftelijke vastlegging. Je bent verantwoordelijk voor een correcte uren- en onderdelenverantwoording en werkvoorraad. Dat alles in de regio Brabant en Limburg.

CIAT biedt een breed assortiment aan oplossingen voor airconditioning, verwarming, koeling en luchtbehandeling en begeleidt bedrijven en particulieren vakkundig op het gebied van duurzame oplossingen voor comfort, kwaliteit en energiebeheer. Dankzij de jarenlange ervaring helpt CIAT organisaties in o.a. de gezondheidszorg, hotelsector en industrie bij het realiseren van eenvoudige tot zeer complexe projecten op het gebied van warmtebeheer en klimaatregeling.

Kortom: Een veelzijdige functie binnen een team van no nonsens en hands-on medewerkers biedt zich aan.

Om voor deze functie in aanmerking te komen vragen wij het volgende:

• Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in onze branche, oftewel heb je kennis van installatietechniek op het gebied van koude- en/of lucht.
• Je bent F-gassen gecertificeerd en verder vinden wij het belangrijk dat je denkt en werkt op minimaal MBO+ niveau.
• Je beschikt over een professionele, klantgerichte, flexibele instelling en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
• Vanzelfsprekend beschik je over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, waarbij kennis van de Engelse taal in woord en geschrift nodig is.

Klinkt bovenstaand als muziek in de oren en je voldoet aan ons verwachtingspatroon? Trakteer jezelf op een volgende stap in je carrière en switch on!

Uw sollicitatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld, in overeenstemming met de wet op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer.

  Contactvoorkeur

  Telefoon

  Whatsapp

  E-mailadres

  CV bijvoegen

  Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden*