Senior verkoop binnendienst medewerker

Wij zoeken voor 2019 maar liefst een tweetal nieuwe collega’s, want onze Sales afdeling blijft groeien! Een snel stijgende omzet brengt veel werk met zich mee en vele handen maken licht werk, dus kom erbij en wordt één van onze deskundige leden binnen dit succesvolle team. De projecten worden complexer en daarom is er ruimte voor HBO’ers met gedegen kennis van de koeltechniek. Ben jij een èchte binnendienstman, met een mooie staat van dienst, die het heerlijk vindt om vanuit een vaste werkplek de markt te bespelen? Lees de functie en wees welkom!

De functie:

Je onderhoudt intensief contact met klanten en prospects, brengt hun behoeften in kaart, beantwoordt hun vragen, stelt offertes op, onderhandelt over de prijs en realiseert de verkoop. Je draagt zorg voor de follow up naar de klant en de verantwoordelijke Projectleider(s). Je herkent je commerciële kansen, je creëert en benut deze. Ook eventuele knelpunten maak je bespreekbaar en buig je om naar kansen. Hierdoor weet je, na een gedegen inwerkperiode, verbeterpunten aan te dragen om steeds meer je toegevoegde waarde te laten zien binnen het team.

• Je werkt op de afdeling Sales op ons kantoor in Utrecht, in nauwe samenwerking met je collega`s van afdeling Sales en onze Sales & Accountmanagers van zowel grote als kleine Carrier apparatuur welke toegepast worden in zowel utiliteitsbouw als industriële projecten.
• Je analyseert binnenkomende aanvragen en werkt in overleg met de Sales Engineer offertes uit. Afhankelijk van de senioriteit werk je steeds zelfstandiger.
• Je geeft telefonisch en per email technische ondersteuning aan klanten, buitendienst technici en collega`s van afdeling verkoop op het gebied van Carrier apparatuur.

Om voor deze functie(s) in aanmerking te komen vragen wij het volgende:

• Je hebt een afgeronde technische HBO opleiding.
• Je hebt ervaring opgedaan in een commerciële binnendienst functie binnen de installatiebranche en interesse in en/of kennis van de koeltechniek.
• Je hebt een commerciële drive en bent resultaatgericht.
• Je hebt goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk i.v.m. de veelvuldige contacten.
• Je beschikt over een gestructureerde, systematische aanpak en bent handig met diverse automatiseringssystemen.

Ben jij die èchte binnendienstman ben je na 5-10 jaar eens toe is aan “een ander behangetje” qua werkomgeving en producten? Carrier biedt jou een vaste plek binnen een succesvol Sales team. Wees welkom en switch on!

Uw sollicitatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld, in overeenstemming met de wet op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer.

Contactvoorkeur

Telefoon
Whatsapp
E-mailadres

CV bijvoegen

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden*